"BILO NAM JE DOSADNO" Nakon dva masakra u Srbiji Breskvica se snimala sa pištoljem, a sada je dala sramno objašnjenje za svoje postupke

Na društvenim mrežama pojavio se snimak pevačice Anđele Ignjatović Breskvice koja u šali preti kolegi i saradniku pištoljem da bi joj napravio pesmu!

"BILO NAM JE DOSADNO" Nakon dva masakra u Srbiji Breskvica se snimala sa pištoljem, a sada je dala sramno objašnjenje za svoje postupke
Foto: Printscreen/instagram

Iako je svima jasno da je u pitanju šala, njen postupak je naišao na žestoku osudu javnosti s obzirom na to da ovakav postupak dolazi samo nekoliko dana nakon dva jeziva masakra koja su Srbiju zavila u crno.

- Jesi li rekao pesmu, večeras si rekao pesmu da ćeš da mi napraviš - govorila je Breskvica, dok je u ruci držala plastični pištolj.

- Napraviću ti večeras - prihvatio je neslanu šalu Heni.

- Heni, brate večeras - nastavila je Breskvica.

Zbog ubistva sedmoro dece i čuvara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", a potom i ubistva osmoro ljudi u Mladenovcu, Breskvica, kao uzor mladima, očigledno nije svesna kakvu poruku šalje.

Međutim, nakon skandala ona je odlučila da se opravda svojim pratiocima tvrdeći da je sporni snimak nastao pre tragedije.

"Snimak smo Heni i ja napravili nedavno jer smo imali vodene plastične pištolje u studiju, i bilo nam je dosadno, gde sam ja njemu rekla da mi je obećao pesmu", napisala je između ostalog ona.