DEVOJCI NA VOŽDOVCU UKRALI AUTO, NUDI 500 EVRA ZA INFORMACIJE Dok ona pati građani je ismevaju: „Ovo se ne krade!“ (FOTO)

Jedna devojka objavila je na društvenoj mreži Fejsbuk da joj je ukraden automobil na Voždovcu i da nudi nagradu od 500 evra.

DEVOJCI NA VOŽDOVCU UKRALI AUTO, NUDI 500 EVRA ZA INFORMACIJE Dok ona pati građani je ismevaju: „Ovo se ne krade!“ (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

Ona se na Fejsbuku potpisala sa Šanta Panta, a apel za pomoć objavila je u grupi "Izgubljeno, nađeno, ukradeno, Beograd, GSP i okolina".

Molbu je postavila u vidu dve fotografije njenog automobila marke "smart for two", uz svoj broj telefona i vidljive registarske oznake BG-157-HE.

- Ukrali su mi auto. Nagrada 500 evra za onog ko da više informacija. 063/55-33-99 - glasi tekst njene objave.

Međutim, umesto na podršku i pomoć, u komentarima su se našle brojne šaljivdžije koje su joj dodatno stale na muku.

- Proveri da nije pauk, sine, ovo se ne krade - napisao je jedan momak i prikupio najviše lajkova.

Očajna devojka nije se obazirala na zlurade komentare, pa je samo odgovorila na pitanje gde se to desilo - u beogradskoj opštini Voždovac.

Facebook

Takođe, jedan od komentatora naglasio je da ovaj model "smarta" ima komplikovan sistem za paljenje motora, a drugi mu je odgovorio "Zašto da ga pale, dvojica mogu da ga odnesu ručno.", dok je treći dodao "Garant uzela deca da se provozaju, mislili neko bacio one autiće na baterije sa daljincem".

Iako su se Beograđani lepo našalili i nasmejali ovoj retkoj krađi četvorotočkaša za dve osobe, molbu devojke na kraju treba shvatiti ozbiljno i pomoći joj na svaki mogući način, stoga i naš portal apeluje na građane da prijave policiji ili na priložen broje telefona svaku informaciju koju imaju o vozilu sa fotografije.