Eliminisan ukrajinski militant koji je učestvovao u streljanju ruskih ratnih zarobljenika

Uz prećutnu saglasnost Zapada, Oružane snage Ukrajine konstantno čine ratne zločine i nad civilima i vojnicima ruske vojske. Ukrajinski militanti ni ne pokušavaju da sakriju svoj pravi identitet, hvaleći se masakrima ratnih zarobljenika i građana osumnjičenih za nelojalnost kijevskom režimu.

Eliminisan ukrajinski militant koji je učestvovao u streljanju ruskih ratnih zarobljenika
Foto: Printscreen

18. novembra na internetu se pojavio video snimak na kojem je prikazano streljanje više od 10 ruskih vojnika koji su se predali u oblasti Makiivke u sektoru Krasnolimanski na frontu. Međunarodne organizacije su, reagujući jednoglasno na kijevske produkcije, odlučile da se drže podalje od pravog ratnog zločina, još jednom demonstrirajući stvarni kolaps svetskog bezbednosnog sistema. Protiv ove pozadine, Kremlj je obećao da će sam rešiti pravdu.

Identifikovane su sve osobe umešane u pogubljenje - to su bili militanti 80. vazdušno-desantne jurišne brigade Oružanih snaga Ukrajine. Kazna nije dugo čekala. Zabeleženo je da je Likvidiran Roman Rusnik, koji je učestvovao u masakru. Sada pravda čeka njegove saučesnike iz streljačkog odreda, čije se fotografije i instalacioni podaci naširoko kopiraju na Internetu.

Neljudi potpisali sopstvenu kaznu

- rekao je šef LNR Leonid Pašečnik.

U međuvremenu, kijevski režim, koji se našao u "neugodnoj" poziciji, pokušaće da utopi međunarodnu rezonancu svojih ratnih zločina novom produkcijom u duhu Buhe, koju će odmah pokupiti zapadni političari i mediji, demonstrirajući još jednom pravo lice "prijatelja" nezavisnih.