„MILENA RADULOVIĆ SE UŽIVELA U ULOGU SILOVANE JADNICE“: Skandalozna izjava poznate glumice, javnost besna!

Nije se libila da iskaže svoje mišljenje o temi o kojoj bruji region, a javnost je šokirana nakon ovih reči

„MILENA RADULOVIĆ SE UŽIVELA U ULOGU SILOVANE JADNICE“: Skandalozna izjava poznate glumice, javnost besna!
Foto: Printscreen/YouTube/K1 Televizija

Poznata glumica Eva Ras se redovno oglašava o aktuelnim dešavanjima.

Ona je na svom Fejsbuk profilu juče progovorila o silovanju aludirajući na slučaj glumice Milene Radulović i vlasnika dramskog studija "Stvar srca" Miroslava Aleksića.

Milena je pre više od dve godine optužila bivšeg učitelja glume za silovanje. Povodom njenih optužbi kao i optužbi još nekoliko devojaka, Miroslavu Miki Aleksiću sudi se u Višem sudu u Beogradu, a sledeće ročište zakazano je za 23. decembar.

Printscreen

- Ne verujem… Kako verovati ispovesti ženi koja se toliko uživela u ulogu silovane, jadne, bespomoćne mučenice, opisujući prodiranja prstiju, penetraciju kako je rekla, u njeno nevino telo, skidanje veša sa nje, kako je silovatelju bilo lako jer ju je gurnuo na klavir, kao da je prosto izuti hullahop čarape da bi potom i gaće smakao, govorila je da su iza vrata, a sasvim previdela da između dve prostorije uopšte vrata ne postoje, a to je evidentno to može svaka budala da vidi ako uđe u tu školu glume. Vrata ne postoje a silovana tvrdi da su iza vrata, dok je nju učitelj glume silovao, deca recitovala "oče naš"! Uzgred "oče naš" nije recitacija nego molitva - napisala je Eva i izazvala bes javnosti koje je ostala šokirana na ove reči poznate glumice.

Podsetimo, Milena se na poslednjem ročištu oči u oči srela sa Mikom. Ona je odgovarala na sva njegova pitanja, a opisala je i na K1 kako je saopštila roditeljima šta je preživela.

Znala je da će joj roditelji verovati, ali bila je svesna da ne mogu da joj pomognu i da će saznanjem šta se dogodilo da nose veliki teret, da osećaju krivicu, da se pitaju da li su mogli bolje.

- Oni su videli, mama mi je hiljadu puta pitala šta mi se desilo, gde mi je samopouzdanje, ali naravno da joj ovo nije palo na pamet. Ja sam bila svesna da, kad im kažem, život svima nama više neće biti isti, a teško mi je bilo da podnesem novu etapu da sad ni ovaj život neće biti isti. Žao mi je što im nisam rekla ranije, ali, s druge strane, jako je važno da se niko ne zavarava da se od toga može pobeći, sve smo bežale. Ako ne kažem onda nije, na postoji. Ne može tako. Samo je pitanje kad si ti spreman da to kažeš. Ne znam kad će ovo suđenje da se završi, ali velika stvar je da sam ja ovo završila - zaključila je Radulović.