MILOŠ BIKOVIĆ NA METI KIJEVA: Ovo mu zameraju!

Srpski glumac našao se na meti Ukrajinaca zbog nove uloge.

MILOŠ BIKOVIĆ NA METI KIJEVA: Ovo mu zameraju!
Foto: shutterstock, RTS

Vest da će Miloš Biković postati deo ekipe serije "Beli lotos" zasmetala je Kijevu, te je ukrajinsko Ministarstvo spoljnih poslova povodom toga izdalo hitno saopštenje!

- Miloš Biković, srpski glumac koji podržava Rusiju od početka invazije u punom obimu, sada će igrati u trećoj sezoni HBO-a Belog lotosa - objavilo je Ministarstvo iz Kijeva na društvenoj mreži Iks.

Objavu prati montirani snimak Bikovića u kojem se prepliću njegove filmske uloge i replike iz scenarija sa njegovim izjavama o Rusiji, ali i nagrade koje je dobio od Moskve i Srbije, preneo je RT Balkan.

Ministarstvo je u objavu stavilo i oznaku za HBO uz pitanje za ovu kompaniju.

"Da li je u redu da radite sa osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo", pita Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine na Iksu.

Kompanija je još ranije najavila da će u glumačkoj postavi treće sezone biti Biković, srpski glumac koji je proslavljen i u Rusiji.

Serija "Beli lotos" prati različite goste odmarališta tokom nedelju dana, a sa svakim danom se otkriva mračnija strana naizgled savršenih putnika, zaposlenih u odmaralištu i meštana. Treća sezona snimaće se u Tajlandu, na egzotičnim lokacijama poput ostrva Koh Samui i Puket, kao i u Bangkoku.

Kako je Miloš otkrio nedavno, potpisao je "žestok" ugovor i ne sme da otkriva više detalja, a ako je sudeći po prve dve sezone ove serije, publika može da očekuje spektakl i od treće.