Novi trejler Stjua Pitersa za dokumentarni film „Iznenada preminuo“ odmah postao viralan(VIDEO)

Novi film Stju Pitersa

Novi trejler Stjua Pitersa za dokumentarni film „Iznenada preminuo“ odmah postao viralan(VIDEO)
Foto: Printscreen

Novi film Stju Pitersa osvetljava epidemiju iznenadne smrti podstaknutu vakcinama Big Pharma-e protiv kovida koju podržavaju vlade.

Voditelj vesti iz nacionalnog sindikata Stju Piters objavio je novi trejler za njegov treći dugometražni istraživački dokumentarni film, „Iznenada preminuo“, koji je odmah postao viralan na mreži.

U naslovu filma, Piters koristi frazu koja je postala uobičajena u čituljama širom sveta kako bi skrenula pažnju na epidemiju iznenadne smrti koju su podstakle farmaceutske kompanije, Svetska zdravstvena organizacija koju naravno podržavaju vlade.

„Iznenada preminuo“, treći dugometražni dokumentarac megaviralne mreže Stju Pitersa, biće objavljen 21. novembra i dolazi od istih reditelja koji stoje iza revolucionarnih filmova „Pazi na vodu“ i „Ovi mališani“. Emitovaće se isključivo na mreži Stjua Piters.

Uz masivnu platformu svog informativnog programa Stju Piters Show, Piters je razotkrio medicinsko-industrijski kompleks za smrt na nivou genocida koju su izazvali svojim vakcinama protiv kovida širom sveta.

U naslovu predstojećeg filma „Iznenada preminuo“, Piters koristi frazu koja je sada uobičajena u čituljama mladih ljudi i drugih koji su postali žrtve vakcina protiv kovida.

Od profesionalnih sportista koji su pali u toku utakmica do mladih tinejdžera koji su iznenada umrli nakon što su primili rutinsku imunizaciju za šta su njihovi roditelji mislili da je dobro za njihovu decu, žrtve vakcina protiv kovida su u najvećoj mogućoj meri oborene čak i više nego žrtve same bolesti.

U novom, više od 4 minuta dugom trejleru za film Stju Piters mreže „Iznenada preminuo“, gledaoci mogu da čuju mišljenja medicinskih i naučnih profesionalaca, porodica žrtava i onih koji stoje iza svega ovoga.

Prikazuje se video snimak naizgled zdravih mladih „vakcinisanih“ ljudi, poput košarkaša NCAA, koji iznenada padaju u nesvest.

U jednom kadru predstavljenom u novom trejleru, mlada osoba se iznenada sruši dok čeka u redu na železničkoj stanici i pada pravo u voz koji prolazi, užasna scena koja bi bila gotovo nezamisliva pre javnih kolapsa i „Sindroma iznenadne smrti odraslih“ postalo je uobičajeno u svetu posle vakcina.

„Zašto im nikada ne verujemo?“ glas u trejleru pita gledaoce, dok se na ekranu prikazuje agenda genocida elite, kako je navedeno u Georgia Guidestones (Granitni Vodič iz Džordžije nepoznatog autora).

Ovo je najveće orkestrirano umiranje u istoriji sveta – rekao je stručnjak doktor medicine o pojavi vakcina protiv kovida i njihovim smrtonosnim nuspojavama, dok se trejler bliži kraju.

Otkako je objavljen trejler za „Iznenada preminuo“ Stjua Pitersa, odmah je postao viralan na mreži i probijao se kroz Big Tech cenzure i na vrhu je trenda na Tviteru i u SAD i u Kanadi, zahvaljujući trejleru i naslovu koje je podelilo do sada na desetine hiljada ljudi.