OGLASIO SE BIVŠI MUŽ ANE NESTALE U BEOGRADU: Možda ju je neko ubio zbog novca, dala je pare nekom muškarcu

MOJA bivša supruga je poslednji put snimljena kako izlazi na Vidikovcu iz autobusa broj 23, u kojem je zaboravila torbu. Tašnu je uzeo muškarac, koji je u njoj našao moj broj i kontaktirao me. Preuzeo sam tu torbu u kojoj je bio njen telefon, kaže Ivan Janjić, bivši suprug nestale Ane Ličnik (34) iz Beograda.

OGLASIO SE BIVŠI MUŽ ANE NESTALE U BEOGRADU: Možda ju je neko ubio zbog novca, dala je pare nekom muškarcu
Foto: Društvene mreže

On navodi da mu je bilo čudno što Ana nije sama pozvala svoj broj, pa je je sledeći dan torbu sa telefonom odneo u policiju, gde je prijavio Anin nestanak.

- Iznenadile su me poruke koje sam našao u njenom telefonu, ali ne bih o tome govorio. Sa njom sam bio u braku 12 godina, ali se nismo bili venčali, a razveli smo se u julu prošle godine. Nismo imali decu. Ona je radila po kladionicama i marketima, a video sam u njenom telefonu, kada je nestala, da je tražila posao. Rastali smo se u leto prošle godine, a ona je otišla da živi u svoj stan na Kanarevom brdu - priča Ivan.

Suprug nestale Ane misli da se ona negde sklonila i ne veruje da se ubila.

Foto: Društvene mreže

- Ona je prodala stan i dala je pare nekom muškarcu, koji joj ga nije vratio. Sumnjam da se u nešto upetljala, pa da nije isključeno da je vrlo moguće neko ubio zbog novca. U momentu nestanka mislim da je imala ljubavnu vezu. Zasad je niko nije video, niti ima bilo kakvih informacija o njoj, niti osumnjičenih. U policiji mi samo kažu da u interesu istrage ne daju nikave informacije, a ja sam saslušan nekoliko puta. Iako sam ja prijavio njen nestanak, čak ni meni ne daju bilo kakve informacije. Mada, sve je moguće. Da je neko ubio ili se ona ubila kada je ostala sama i bez para - navodi Anin bivši suprug.

Ako neko ima informacije o nestaloj Ani Ličnik može da se javi na broj 061 102 95 83.