OTAC UBIJENE DANKE NEM OD BOLA I MUKE: „Čekamo da se telo našeg malog anđela nađe....“

MILOŠ Ilić otac monstruozno ubijene dvogodišnje devojčice Danke Ilić za čijim telom se traga rekao je da su on i Dankina majka Ivana u užasno teškom psihičkom stanju.

OTAC UBIJENE DANKE NEM OD BOLA I MUKE: „Čekamo da se telo našeg malog anđela nađe....“
Foto: Facebook

-  Mnogo nam je loše i ne možemo da izađemo ispred vas i molimo da nas razumete - rekao je Miloš iza zatvorenih vrata stana po kojima se vidi da je "stanovala ljubav".

Da je tu živela mlada porodica sa decom, Dankicom i njenim godinu dana starijim bratom Lazarom, kojoj je bilo sve podređeno i čiji osmesi su roditeljina znaćili sve, svedoče i njihove komšije.

Foto: Đ. Grmuša

- Nije nam do priče i smeta nam interesovanje medija za nas u ovom momentu dok čekamo da nađu telo našeg malog anđela kojeg su monstrumi ubili - rekao je Miloš. 

On i njegova supruga ne mogu da se skoncentrišu na bilo šta drugo osim na potragu detetovog tela. Zahvalni su što su mediji uključeni u istragu u želji da se nađu ostaci devojčice.

S druge strane su ozlojeđeni zbog izražavanja sumnje pojedinaca u majku i u njih kao porodicu da su krivi za nestanak Danke prijavljen pre 12 dana.   

- Kada se nađe telo naše Danke  i kada se okonča istraga čiji teret je ogroman, obratićemo vam se i reći sve šta imamo - kazao je Miloš sinoć za Republiku.

Podsetimo, za ubistvo Danke Ilić (2) za kojom je pola Evrope tragalo deset dana osumnjičeni su Dejan Dragijević iz sela Zlot i Srđan Janković iz sela Luka. Za telom devojčice se još uvek traga.