OVO JE BRUTALNO UBIJENI PERICA IZ NEGOTINA: Udaran u glavu do smrti, poznato ko je ubica

Perica T. (46) iz Urovice kod Negotina, ubijen je sinoć u jednom od zaseoka ovog 28 kilometara udaljenog sela od Negotina. Sumnja se da ga je, za sada nepoznatim predmetom, sa više udaraca u glavu usmrtio meštanin D.T. (63).

OVO JE BRUTALNO UBIJENI PERICA IZ NEGOTINA: Udaran u glavu do smrti, poznato ko je ubica
Foto: Printskrin/Fejsbuk

- On se sumnjiči da je juče u okolini Negotina, nakon verbalne rasprave, zasad neutvrđenim predmetom, više puta udario četrdesetšestogodišnjeg muškarca po glavi i usmrtio ga – navode u Policijskoj upravi u Boru.

Očekuje se obdukcija tela ubijenog Perice T. (46) koju će obaviti veštaci Zavoda za sudsku medicinu u Nišu. Ubica D.T. (63) bi trebalo da bude saslušan nakon što mu istekne mera zadržavanja od 48 sati.

Prijatelji i rodbina opraštaju se od ubijenog Perice potresnim porukama na društvenim mrežama. Za ubijenog imaju samo reči hvale, navodeći da je dobar domaćin, porodičan i vredan čovek.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu kojom se tereti da je počinio krivično delo ubistvo, biti priveden tužiocu.

Očekuje se obdukcija tela ubijenog koju će obaviti veštaci Zavoda za sudsku medicinu u Nišu. Intenzivno se traga i za sredstvom kojim je ubijen Perica T.

S. M. J.