POGLEDAJTE KAKO ĆE IZGLEDATI SRPSKA PRESTONICA 2027! U potpunosti će se promeniti lice Srbije - pozavideće nam i svetske metropole (FOTO)

PROJEKTI koje je najavio predsednik juče na konferenciji značajni su za svakog pojedinca u našoj zemlji. Velika ulaganja u razvojne projekte doprineće svim delovima naše zemlje, a naročito naše prestonice.

Planovi za Beograd
Autobuska stanica
1 / 6

1. Planovi za Beograd

Imajući u vidu da će naša zemlja biti domaćin Ekspa 2027, predsednik Vučić je juče izneo progresivne ideje i planove koji će "u potpunosti promeniti lice Srbije, ali i poboljšati kulturni i ekonomski život njenih građana".

Kako je predsednik već izjavio, Srbija će doživeti potpunu transformaciju i građani će imati čime da se ponose, jer će naša država biti prikazana u najboljem mogućem svetlu.

- Beograd nećete moći da prepoznate, biće jedan od najlepših gradova na svetu, ne samo u Evropi. Ovo će značiti ogroman skok za ekonomiju naše zemlje i doprineće snažnom rastu i zato je za nas važno da se borimo i radimo što više, svi zajedno, da budemo ujedinjeni i da predstavimo našu Srbiju na najbolji način i uveren sam da ćemo u tome uspeti - rekao je predsednik.

Autobuska stanica

Kako je predsednik rekao, beogradska autobuska stanica će biti gotova do 2025. godine. 

Sledeći