SAD uvele sankcije majci Ramzana Kadirova, čečenski lider poručio - Američki zločinci, nećete se izvući (VIDEO)

NAKON što je majka zloglasnog čečenskog lidera stavljena na listu sankcija SAD, Ramzan Kadirov je u najnovijem videu objavljenom na Telegramu uputio direktne pretnje Amerikancima i NATO alijansi.

SAD uvele sankcije majci Ramzana Kadirova, čečenski lider poručio - Američki zločinci, nećete se izvući (VIDEO)
Foto: EPA

Video je na Tviteru podelio zamenik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine Anton Geraščenko, dodajući video snimku prevod na engleski.

- Brzo skinite sankcije. Neću vam oprostiti što ste sankcionisali moju majku. Učiniću sve! - navodi se na snimku.

- Ovo nam samo razvezuje ruke. Ako su države za sebe legalizovale takve zločinačke metode, onda nećemo biti ograničeni nikakvim granicama. Gruzija, Ukrajina - sve su to američki projekti na postsovjetskom prostoru, a da ne govorimo o drugim sukobima oko svet, pokrenut iz fiktivnih razloga. A ako se američki kriminalci izvuku, neće sa Rusijom.

- Neka uživaju u našim bezbolnim sankcijama. Nastavićemo da lomimo kičmu ukrajinsko-NATO bandama. Možemo ići čak do Elbe, kao što je to jednom učinio Visaitov u ratu protiv nacista. Stejt departmentu je previše udobno da gura ukrajinski narod u smrt i krije se iza mirne demokratije. Neophodno je razbiti ovu američku gadost - rekao je Kadirov.