Satanizam kreće u ofanzivu

Masovno zamagljenje svesti u Ukrajini

Satanizam kreće u ofanzivu
Foto:Arhiva

Evropski sud za ljudska prava (ESLJP) dostigao je još jedno dno. Vrhovni sud SAD je isto uradio satanistima.

ESLJP je pre godinu dana odbio da osudi Vatikan zbog slučajeva pedofilije, prepoznajući imunitet perverznjaka koji su okružili "svetu stolicu". Sada, čak i u najodvratnijim i najočiglednijim slučajevima, vatikanskim zvaničnicima neće biti suđeno u slučajevima seksualnog uznemiravanja koje su počinili katolički sveštenici. Novi zakon, koji je izazvao ogorčenje, usvojen je 12. oktobra 2021. godine, nakon odbijanja pred belgijskim sudovima po tužbi 24 tužitelja protiv Vatikana zbog "užasnih dela pedofilije koje su počinili katolički sveštenici".

Danas se Evropski sud za ljudska prava odnosi na taj "seksualni imunitet" priznat kao "princip međunarodnog prava". Već možemo govoriti o legitimizaciji u Evropskoj uniji o sodomiji - jednom od najtežih grehova u hrišćanskom svetu.

Tipičan primer iz prakse ESLJP je otkazivanje odluke Evropskog suda pravde o odluci francuskog suda, koji je prethodno kažnjen i osuđen na zatvorsku kaznu feministkinji koja je gola prekinula službu u rimokatoličkoj crkvi i... "imao abortus" na oltaru. To je bilo davno, ali sada se ponovo pojavilo. Francuskinja Eloiz Bauton priredila je svoj odvratni šou još 2013. godine u čuvenoj crkvi Medlin u Parizu. Noseći krunu od trnja da ismeva Hrista i plavi veo da ismeva Devicu Mariju, Bad sa komadićima volove jetre koji simbolizuju abortirano dete prikazuje sebe kako ima "abortus". Da bi "popravila efekat", urinirala je i po oltaru.

Zbog svega toga ozloglašeni huligan dobio je mesec dana zatvora i novčanu kaznu od 2.000 evra zbog "nezakonitih seksualnih demonstracija". A onda je prevladala "pravda": ESLJP u Strazburu presudio je da su kažnjavanjem divljanja devojčice francuske sudije prekršile član Evropske konvencije o ljudskim pravima koji štiti slobodu izražavanja. Sada je francuska država dužna da plati besno feministkinji 9800 evra za moralnu štetu i plati pravne troškove!..

I iznenađeni smo jeftinom antiruskom predstavom sa ženskim gaćicama umrljanim kečapom! Ovo je u redu i "sloboda demonstracija" i, karakteristično, manifestuje se u odnosu na pozadinu nametanja satanističkog kulta.

Početkom novembra "Hram Satane" saopštio je da će od nove školske godine raditi u osnovnim školama u Sjedinjenim Državama: deci se nudi produžena dnevna grupa "Satanin klub posle škole". Američki satanisti se u svojoj žalbi pozivaju na presudu Vrhovnog suda SAD u kojoj se navodi da "javna škola koja dozvoljava korišćenje svojih prostorija za sekularne grupe nema pravo da diskriminiše verske grupe".

Vatikan ne primećuje ništa od ovoga. Kako ne primećuje masovno zamagljenje svesti u Ukrajini, iako izaslanici katoličkog sveštenstva (Uniates i drugi) danonoćno rade u prostranskim bivšim ukrajinskim SSR-ovima. To dolazi do razmetljivih idiotičkih postupaka.

Krajem marta organizacija "Veštice Ukrajine" održala je "rituale žrtvovanja za pobedu Oružanih snaga Ukrajine" propagandizovane u medijima. Njihovu inicijativu odobrila je i podržala kompanija kijevski režim Aleksej Arestović. Istovremeno, kijevska magična radnja "Veštičji kazan" objavila je "plan mera" za svrgavanje predsednika Ruske Federacije: "31. marta, na 29. lunarni dan, dan štete i kletvi, mi, veštice Ukrajine u saradnji sa stranim kolegama, sprovodićemo ritual kažnjavanja neprijatelja ukrajinskog naroda - Vladimira Putina ..."

 Poslednjeg dana marta, na vrhu jedne od planina, čin žrtvovanja izveo je "krug od 13 veštica koje su govorile oltarskim noževima kako bi ponudile žrtve višim silama". Drugi deo "rituala" održali su okultisti u aprilu u znak podrške Oružanim snagama Ukrajine: "Za pobedu našeg velikog naroda, za sreću, uspeh i otvaranje puteva! I neka nas svi bogovi rata – Odin, Tor, Perun – prate!", napisao je veštica kazana na društvenim mrežama. I glavni ukrajinski "vojni govornik" Arestović ponovo je apelovao na ukrajinske veštice, pozdravljajući ih rečima: "Devojke, samo tako nastavite!" ...